Kraft & Belysning

Witsel utför alla typer av kraft och belysningsinstallationer till företag, kommersiella lokaler, butiker och fastigheter. Vi hjälper våra kunder att hitta specialanpassade belysningslösningar som lyfter trevnaden och sänker elförbrukningen.

Kompetens och miljö

Vi är måna om miljön och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet för att ha högsta kvalitet gällande belysningen. Vi använder oss av den senaste tekniken inom belysningsstyrningar.

Belysning och trygghet

En viktig fråga och arbetsuppgift för Witsel är belysning som skapar trygghet i bostadsområden, fastigheter, butiker och köpcentrum. Genom väl utförda arbeten ger vi belysningen och ljuset både utom och inomhus en säkrare upplevelse.

Vår förhoppning är att med bättre exteriör belysning i offentliga miljöer kan vi bidra med en ökad känsla av trygghet.

Ljusstyrning och fastighetsautomation

Belysningstyrning ger rätt ljus i alla lägen, sparar värdefull energi och ökad trivsel. Genom att välja Witsel AB får du eller ditt företag anpassade belysningstyrningar som är optimala i varje användningsområden både i exteriöra och interiöra miljöer.

Med ljusstyrning kan du kontrollera och centralisera lokalen eller hemmets lampor med hjälp av en strömbrytare. Denna strömbrytare kan i sin tur användas för att sätta i gång enskilda enheter eller samtliga på samma gång. Genom programmering kan vi även se till att lampor tänds/släcks vid bestämda tider eller dimmas till en lämplig nivå.

Service

Witsel strävan är att ha kort inställelsetid och maximal kvalitet på de installationer vi utför. Vi sätter kundens behov i första rummet och den inställningen har lett till många långvariga företagsrelationer vilket vi på Witsel AB värdesätter.

Kontakta oss därför gärna för en dialog eller när ni behöver hjälp!

.

Kontakta Witsel AB

Vi hör av oss inom kort

  Läs vår integritetspolicy här

  072-253 75 00

  witsel@witsel.se

  Varvsgatan 6
  117 29 Stockholm

  .